ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Έχετε ακμή, έκζεμα, ψωρίαση ή κάποιο άλλο πρόβλημα στο δέρμα και μένετε σε κάποιο νησί ή σε απομακρυσμένη περιοχή;
Δεν χρειάζεται πλέον να ταξιδέψετε στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη μεγάλη πόλη για να δείτε δερματολόγο!

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, τα τελευταία χρόνια η τηλεϊατρική εφαρμόζεται με επιτυχία και στην Δερματολογία. Γίνονται συνεχώς παρουσιάσεις στα διεθνή συνέδρια, όπως στην Αμερικανική Ακαδημία και την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολόγων για το πώς θα εξελιχθεί η λειτουργία του νέου αυτού “εργαλείου” που διαθέτουμε. Αυτό σημαίνει ότι μέσω υπολογιστή μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιατρό και να σας δοθεί διάγνωση και θεραπεία.

πάνω από

0
συνεδρίες
0
περιστατικά
0
χώρες
Στο ιατρείο μας εφαρμόζουμε ειδικό πρόγραμμα τηλεδερματολογίας από τον Μάρτιο του 2020, με αφορμή την πανδημία του κορωνοιού και από τότε έχουμε βοηθήσει αρκετούς ασθενείς σε όλο τον κόσμο.
Η Δρ Αναστασία Θεριανού έχει βοηθήσει ασθενείς από την Αμερική, την Σαουδική Αραβία, την Δανία, την Ιταλία, την Σκωτία, την Κύπρο και πολλές άλλες χώρες.

Η Τηλεδερματολογία δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα δερματολογικά περιστατικά, για αυτό μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Καλέστε μας στο ιατρείο

Εξηγήστε μας το πρόβλημα που έχετε.

Θα σας συμβουλέψουμε αν είστε ο κατάλληλος ασθενής για να σας δει η ιατρός μέσω της τηλεδερματολογίας ή οχι.

Ακολουθήστε τα βήματα που θα σας πούμε.

Θα σας δοθούν αναλυτικές οδηγίες προκειμένου να καταγράψουμε με ακρίβεια το ιατρικό σας ιστορικό καθώς και το δερματολογικό πρόβλημα που έχετε.

θέλετε να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

επικοινωνήστε μαζί μας