έλεγχος σπίλων

Όσον αφορά στον καρκίνο του δέρματος, που αποτελεί τον πιο συχνό τύπο καρκίνου στον κόσμο – η έγκαιρη ανίχνευση είναι ζωτικής σημασίας, επομένως συνιστώνται ανεπιφύλακτα οι έλεγχοι των σπίλων/ ελιών.

Η Δρ. Θεριανού έχει επιλεχθεί στο παρελθόν ανάμεσα σε άλλους ιατρούς για μία θέση εξειδίκευσης, διάρκειας 1 έτους στον καρκίνο του δέρματος στο John’s Institute of Dermatology, το μεγαλύτερο κέντρο για καρκίνους του δέρματος στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα από τα πλέον φημισμένα σε αυτόν τον τομέα. Χρησιμοποιεί την μέθοδο της δερματοσκόπησης, μια μέθοδο ελέγχου των σπίλων/ελιών, και επίσης χρησιμοποιεί το μηχάνημα Fotofinder που και αυτό συμβάλλει, αν χρειαστεί, στην καλύτερη παρακολούθηση.

Τέλος, η Δρ. Θεριανού έχει τεράστια εμπειρία στη χειρουργική αφαίρεση σπίλων και όγκων του δέρματος. Εάν υπάρχει ανάγκη για χειρουργική επέμβαση, προσφέρει αυτήν την υπηρεσία στο ιατρείο της με τοπική αναισθησία καθώς διαθέτει μία ειδική χειρουγική αίθουσα.
Η εργασιακή εμπειρία της Δρ. Αναστασίας Θεριανού σε μεγάλα πανεπιστημιακά κέντρα της έχει δώσει μια μεγάλη εμπειρία σε μια ποικιλία σύνθετων δερματικών παθήσεων. Προσπαθεί πάντα για την καλύτερη διάγνωση και λύση των διαφόρων προβλημάτων των ασθενών της και λαμβάνει καθημερινά εξαιρετικά σχόλια.

θέλετε να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

επικοινωνήστε μαζί μας


Start Typing