καρκίνοι του δέρματος

Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει αύξηση των περιστατικών καρκίνου του δέρματος σε όλο τον κόσμο. Ο σημερινός τρόπος ζωής μας κρατούν σε εξωτερικούς χώρους και έτσι αυξάνεται η έκθεσή μας στον ήλιο.
Ο έλεγχος των σπίλων (ελιών) είναι σημαντικός ειδικά για τους ανθρώπους με ανοιχτόχρωμο δέρμα και πολλούς σπίλους καθώς ο πρώιμος καρκίνος του δέρματος μπορεί να εντοπιστεί από τους εξειδικευμένους Δερματολόγους.
Το ενδιαφέρον της Δρ Θεριανού για τους καρκίνους του δέρματος την οδήγησε στο να επιλεχθεί ανάμεσα σε άλλους ειδικευόμενους για μία θέση εξειδίκευσης για 1 έτος στο παγκοσμίου φήμης St John’s Ιnstitute του Λονδίνου.
Αυτή τη στιγμή διευθύνει μια κλινική εξέτασης καρκίνου του δέρματος στο Imperial College NHS Trust.

Εάν υπάρχει ανάγκη για χειρουργική επέμβαση, προσφέρει αυτήν την υπηρεσία στο ιατρείο της με τοπική αναισθησία καθώς διαθέτει μία ειδική χειρουγική αίθουσα. Έχει δώσει έμφαση στη χειρουργική του δέρματος καθ ‘όλη τη διάρκεια της άσκησής της.

Χειρουργική Αφαίρεση Βασικοκυτταρικού καρκινώματος
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

Η Δρ Αναστασία Θεριανού επιλέγει πάντα τον καλύτερο τύπο/τρόπο χειρουργικής επέμβασης (καθώς υπάρχουν διάφοροι) λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο της βλάβης, την περιοχή που βρίσκεται, το μέγεθος και διάφορους άλλους παράγοντες για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

θέλετε να μάθετε μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

επικοινωνήστε μαζί μας