χημικό πίλινγκ

Θέλετε να μπορούσατε απλά να ξεκολλήσετε τα σημάδια γήρανσης από το δέρμα σας; ‘Η μήπως να έχει το δέρμα σας μία λαμπερή όψη χωρίς δυσχρωμίες;

Οι δερματολόγοι χρησιμοποιούν χημικά πίλινγκ για να το πετύχουν αυτό. Πρόκειται για μία χημική απολέπιση χρησιμοποιώντας διάφορα οξέα, που μπορεί να μειώσει πολλά σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο, καθώς και στα χέρια, το λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ.

Υπάρχουν 3 είδη πίλινγκ ανάλογα με το πόσο βαθιά εισχωρεί η κάθε ουσία στην επιδερμίδα: τα επιφανειακά, τα μεσαίου βάθους και τα βαθιά πίλινγκ.

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε συνήθως τα επιφανειακά και μεσαίου βάθους πίλινγκ γιατί είναι καλύτερα ανεκτά από τον ασθενή και εμφανίζουν λίγοτερες πιθανές επιπλοκές, παρόλο που παραμένουν αρκετά αποτελεσματικά.

Τα χημικά πίλινγκ συμβάλλουν επίσης και στην θεραπεία ορισμένων δερματικών παθήσεων όπως σε ορισμένους τύπους ακμής και άλλες καταστάσεις που αλλάζουν το χρώμα στο δέρμα.

Δείτε παρακάτω σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται τα χημικά πίλινγκ:

για την βελτίωση ήπιων/λεπτών ρυτίδων του δέρματος

για πιο ομοιόμορφο χρώμα δέρματος

για φωτεινότερη όψη

για πιο λείο δέρμα

σε ορισμένους τύπους ακμής

σε δυσχρωμίες του δέρματος/ κηλίδες που παρουσιάζονται με την ηλικία

σε φακίδες

στο μέλασμα (υπερμελάχρωση δέρματος)

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τις περισσότερες φορές χρειάζονται παραπάνω από 1 συνεδρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

θέλετε να μάθετε πώς το χημικό peeling μπορεί να σας βοηθήσει;

επικοινωνήστε μαζί μας