4 λόγοι που οι άντρες έχουν ένδειξη να κάνουν laser αποτρίχωσης.

4 λόγοι που οι άντρες έχουν ένδειξη να κάνουν laser αποτρίχωσης.

/// Φλεγμονή/Αίσθημα καύσους από το ξύρισμα με ξυραφάκι στο πρόσωπο.

Η χρήση ξυραφιού στο πρόσωπο στους άντρες κάνει πολλές φορές την τρίχα να μεγαλώνει μέσα στο δέρμα με τρόπο που να προκαλεί φλεγμονή γύρω από την τρίχα, τη λεγόμενη θυλακίτιδα (θυλακίτιδα γενείου).

Ορισμένοι άντρες λοιπόν, κάνοντας laser στην περιοχή αυτή απαλλάσσονται οριστικά από το πρόβλημα αυτό.

/// Τρίχες στην πλάτη που προκαλούν κνησμό (φαγούρα) κυρίως με τον ιδρώτα.

Αρκετοί άντρες έχουν αυξημένη τριχοφυία στην περιοχή της πλάτης. Οι τρίχες στην περιοχή αυτή μπορούν να προκαλούν κνησμό (φαγούρα). Γνωρίζουμε ότι η αποτρίχωση με κερί στην περιοχή δεν είναι μόνιμη και συχνά προκαλεί φλεγμονή (θυλακίτιδα), η οποία φαίνεται σαν ακμή. Έτσι το laser χρησιμοποιείται στην πλάτη για βελτίωση του κνησμού και της φλεγμονής, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα μόνιμο αποτέλεσμα.

/// Ανομοιόμορφη κατανομή των τριχών στα γένια.
Αρκετοί άντρες έχουν τρίχες ‘ψηλά’ στα μάγουλα, πάνω από την περιοχή του γενείου ή είναι η μια πλευρά του γενείου αρκετά ασύμμετρη από την άλλη. Κάνοντας laser στην συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου, μπορεί κανείς να έχει πιο συμμετρικά γένια.
/// Κάποιοι αθλητές, κυρίως κολυμβητές ή ποδηλάτες, και όχι μόνο, που ξυρίζουν τα χέρια και τα πόδια τους για συμμετοχή σε αγώνες.
Aυτό το ποσοστό ανδρών δεν είναι μεγάλο, αλλά το laser βοηθάει για την εξασφάλιση μόνιμου αποτέλεσματος στην συγκεκριμένη κατηγορία ανδρών.
1800 1201 Δερματολόγος Δρ. Θεριανού Αναστασία