ακμή

Η ακμή είναι μία από τις πιο γνωστές παθήσεις του δέρματος. Ακόμη υπάρχει η αντίληψη ότι σχετίζεται με την εφηβεία, αλλά στις μέρες μας έχει πλέον διαπιστωθεί ότι προσβάλλει και μεγαλύτερες ηλικίες, όπως και ότι μπορεί να εμφανιστεί ακόμα και κατά την εμμηνόπαυση σε κάποιες γυναίκες.

Πολλοί από αυτούς τους ασθενείς με ακμή έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά και ενδιαφέρουσες μελέτες έχουν δείξει ότι τα επίπεδα κατάθλιψης μπορεί να είναι τόσο υψηλά όσο σε ασθενείς με καρκίνο εσωτερικών οργάνων.

Η Δρ Αναστασία Θεριανού είχε η ίδια στο παρελθόν έντονη ακμή, οπότε καταλαβαίνει πώς αισθάνονται οι ασθενείς.

Η εξατομίκευση της θεραπείας με βάση τις ανάγκες κάθε ασθενούς είναι η προσέγγισή μου, βασισμένη πάντα σε διεθνείς κατευθυτήριες οδηγίες και μελέτες.
Αρκετές φορές η θεραπεία της ακμής μπορεί να είναι πρόκληση για τους δερματολόγους, όπως για παράδειγμα σε ασθενή με σοβαρή ακμή κατά την περιόδο της εγκυμοσύνης. Το παρακάτω περιστατικό είναι γυναίκα 30 ετών που παρουσίασε κυστική ακμή την 10η βδομάδα της εγκυμοσύνης.
ΠΡΙΝ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
 Το πρόβλημα βελτιώθηκε με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, λαμβάνοντας υπόψιν πάνω από όλα την ασφάλεια του εμβρύου και της εγκύου.

Θεραπεία ακμής σε μεταμοσχευμένη παγκρέατος και νεφρού

ΠΡΙΝ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Θεραπεία βαριάς ακμής σε ασθενή που εμφάνισε επιπλοκή στην χρήση roacuttane, οπότε χρειάστηκε αλλαγή του θεραπευτικού πλάνου.
ΠΡΙΝ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

θέλετε να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε την ακμή;

επικοινωνήστε μαζί μας